У Києві відкриють автостанцію

У Києві відкриють автостанцію "Теремки"

Укрінформ
У Києві на Кільцевій дорозі планують відкрити автостанцію "Теремки".

Про це повідомляє прес-служба Київради.

"Це буде найсучасніша автостанція у столиці. Її будували із залученням міжнародних експертів та використовували лише передові технології. До того ж, для зручності пасажирів планується, що від «Теремків» курсуватиме безкоштовний автобус до метро. Сподіваюся, що вже влітку буде офіційна церемонія відкриття автостанції", - зазначив голова транспортної комісії Олексій Окопний.

За його словами, відповідний проект рішення 22 квітня депутати підтримали на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань транспорту, зв’язку та реклами.

Згідно з проектом рішення, відповідна автостанція розміщуватиметься за адресою: Кільцева дорога, 1-Л.

Окопний наголосив, що відкриття автостанції “Теремки” буде більш зручним як для пасажирів, так і для водіїв, адже допоможе розвантажити транспортну інфраструктуру міста та звільнить центр столиці від заторів за участю перевізників. Окрім того, автостанція на околиці Києва сприятиме зменшенню екологічного забруднення міста.

На автостанції “Теремки” передбачається 20 платформ прибуття/відправлення. Пропускна спроможність автостанції становитиме 8500 пасажирів на добу, кількість запланованих рейсів — 213. Планується, що зал очікування зможе вмістити 400 пасажирів.

Відповідний проект рішення мають ще погодити на одному з пленарних засідань Київради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-