У Харкові «замінували» університет, де Ложкін щойно відкрив пам’ятники

У Харкові «замінували» університет, де Ложкін щойно відкрив пам’ятники

Укрінформ
Будівлі Харківської облдержадміністрації і національного університету ім. Каразіна оточено: правоохоронці шукають бомби.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій Головного управління національної поліції в Харківській області Оксана Калмикова.

"Інформація про те, що в будівлі ХОДА нібито закладена вибухівка, надійшла о 11.10 в чергову частину Київського відділу поліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, кінологічна служба, експерти-криміналісти і вибухотехніки. Проводиться евакуація", - зазначила Калмикова.

За її словами, близько 12.00 надійшло повідомлення про замінування головного корпусу Харківського національного університету імені Каразіна.

"Там також проводиться евакуація", - додала Калмикова.

Як повідомляв раніше Укрінформ, Глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін, який перебуває в Харкові з діловою поїздкою, вранці відкрив біля університету ім. Каразіна постаменти з бюстами трьох нобелівських лауреатів-земляків: мікробіолога Іллі Мечнікова, фізика Льва Ландау і економіста Семена Кузнєца. Після цього Ложкін взяв участь у нагородженні державними нагородами кращих трудівників регіону, що відбулося в ХОДА. За планом, Ложкін відвідає Харківський національний педагогічний університет ім. Сковороди, де презентує свою книгу "Четвертая республіка".

22 квітня в будівлі ХОДА також шукали бомбу - і не знайшли, шукають "мінера".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-