Канада має пускати українців без віз – Грод

Канада має пускати українців без віз – Грод

Укрінформ
Українські канадці закликають Оттаву розробити критерії та погодити дорожню карту, що дозволить громадянам України в майбутньому подорожувати до Канади без віз.

Про це заявив президент Конгресу українців Канади Павло Грод, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Конгрес українців Канади закликає створити критерії та визначити терміни їх виконання для запровадження безвізового режиму для громадян України, які бажають відвідати Канаду", - сказав Грод.

Він також привітав пропозицію Європейської Комісії надати безвізовий режим громадянам України, які подорожують до ЄС, і закликав Оттаву рухатися у тому ж напрямку. "Від початку Революції Гідності народ та уряд України досягли значного прогресу у впровадженні необхідних реформ і, як результат цього, незабаром українці матимуть можливість подорожувати до Європейського Союзу без віз. Ми вітаємо Україну з цим важливим кроком та закликаємо Канаду ввести аналогічний візовий режим з Україною", - підкреслив президент КУК.

Нагадаємо, Єврокомісія у середу внесла законодавчі пропозиції до Ради ЄС і Європарламенту щодо скасування для громадян України візових вимог для короткострокових подорожей Шенгенською зоною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-