Поліція затримала

Поліція затримала "мінера" рівненського автовокзалу

Укрінформ
Правоохоронці виявили й затримали чоловіка, який 15 квітня, назвавшись "сепаром", передав неправдиву інформацію про мінування автовокзалу в м.Рівне. "Жартівником" виявився мешканець Буковини.

Про це інформує прес-служба Головного управління Національної поліції України в Рівненській області.

"У ході проведення слідчих та розшукових заходів правоохоронці з'ясували, що псевдомінером виявився 29-річний мешканець селища Красноїльськ Чернівецької області. Учора, 19 квітня, поліцейські затримали чоловіка на тому ж нібито "замінованому" автовокзалі", - йдеться у повідомленні.

Інформують, що чоловік зізнався у скоєному та пояснив правоохоронцям, що приїхав до Рівного три тижні тому на лікування. Тут разом із дружиною та чотирма дітьми винаймав квартиру.

Дзвінок про "мінування" здійснив у нетверезому стані.

Нагадаємо, неправдиве повідомлення про вибухівку на автовокзалі по вул. Київській надійшло до поліції вночі 15 квітня. Тоді евакуювали 30 людей і обстежили будівлю та прилеглу територію.

За ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) чоловікові загрожує штраф, арешт на 6 місяців або обмеження волі строком до трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-