Савченко дала політикам час до травневих

Савченко дала політикам час до травневих

Ексклюзив
Укрінформ
Народний депутат України Надія Савченко призупинила голодування, сподіваючись, що політики виконають свої обіцянки щодо її звільнення.

Про це розповів в ексклюзиві кореспондентові Укрінформу адвокат Микола Полозов.

"Передусім хочу підкреслити, що Савченко голодування не припинила, а лише призупинила. Якщо всі домовленості та обіцянки політиків будуть дотримані, то вона зовсім відмовиться від нього. А якщо ні, то може поновити. Для себе Надія позначила дату, після якої визначатиметься з подальшим рішенням. Найімовірніше, це - травневі свята. Дуже хочеться вірити, що доти ситуація проясниться", - пояснив Полозов.

За його словами, Надія поки що тільки почала пити воду. Через якийсь час почне приймати підтримувальні суміші. Загалом стан здоров'я у неї наразі більш-менш стабільний. Це пов'язано з тим, що якщо раніше крапельниці їй робили раз на три дні, то останнім часом - щодня. Головна проблема здоров'я Савченко пов'язана з нирками.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня Надію Савченко засуджено у Росії за сфальсифікованим обвинуваченням до 22 років ув'язнення. У вівторок, 19 квітня, після розмови з Президентом України Петром Порошенком Надія припинила голодування. На даний момент усе більш реальним вбачається обмін Савченко на російських військовослужбовців Єрофеєва і Александрова, засуджених 18 квітня на 14 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-