Поліція: Кількість злочинів у Києві збільшилася на 45%

Поліція: Кількість злочинів у Києві збільшилася на 45%

Укрінформ
Впродовж першого кварталу 2016 року київська поліція зареєструвала 30851 заяву про вчинені правопорушення, що на 45% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила на підсумковій нараді Головного управління НПУ у вівторок, 12 квітня, передає прес-служба поліції.

"Аналізуючи ситуацію, можу сказати, що є ряд проблемних моментів, на які необхідно звернути особливу увагу. Турбує збільшення кількості деяких видів злочинів: розбої, грабежі, крадіжки автомобілів і викрадення транспортних засобів. Тому ми повинні виробити комплексний підхід для стабілізації криміногенної обстановки", - підкреслила глава Національної поліції України.

У свою чергу начальник столичних поліцейських Андрій Крищенко розповів про тенденції зростання окремих злочинів.

"Впродовж останніх трьох років дійсно констатуємо зростання деяких правопорушень. Ми неодноразово говорили і про причини: це і проведення антитерористичної операції, і суспільно-економічна ситуація в державі, і збільшення кількості населення в столиці, і переформатування системи. А тому, враховуючи ситуацію, постійно тримаємо руку на пульсі і приймаємо необхідні заходи для попередження та оперативного розкриття правопорушень всіх видів", - зазначив Крищенко.

Підсумовуючи результати наради Деканоїдзе зазначила, що "служби повинні в повній взаємодії і координації працювати над тим, щоб посилити безпеку в столиці".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-