Яресько: Перевірки соцвиплат не нашкодять чесним українцям

Яресько: Перевірки соцвиплат не нашкодять чесним українцям

Укрінформ
Представники приватного та державного банківського сектору - "UniCredit Bank Україна", "Укргазбанк", "Ощадбанк" - під час круглого столу висловили цілковиту підтримку процесу верифікації соцвиплат та сприятимуть його проведенню.

Про це повідомила у Фейсбуці міністр фінансів Наталія Яресько.

"Ми впевнені, що верифікація допоможе державі виявити шахраїв у сфері соцвиплат та вивільнити додаткові кошти для тих, хто справді потребує державної підтримки", - написала вона.

За словами Яресько, механізм проведення верифікації розробили таким чином, що він "не завдасть шкоди чесним громадянам ані як отримувачам соцвиплат, ані як клієнтам банків".

"Вдячна банкірам та експертам за готовність та бажання проводити подібні зустрічі, пояснювати деталі та допомагати таким чином підвищувати розуміння серед наших громадян", - додала міністр.

Раніше банкіри запевнили, що процедура верифікації соцвиплат не порушує жодного права клієнтів, а інформація про їх отримувачів надається Міністерству фінансів за передбаченою законом процедурою виключно в обсязі, необхідному для оцінки доброчесності клієнта.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-