Зниклого адвоката Грабовського знайшли вбитим

Зниклого адвоката Грабовського знайшли вбитим

Оновлено
Укрінформ
У п’ятницю, 25 березня, вбитим знайшли адвоката російського ГРУшника Александрова Юрія Грабовського.

Це зазначається у Фейсбуці Національної асоціації адвокатів України.

«НААУ в скорботі за вбитим Юрієм Грабовським. Сьогодні ми дізналися трагічну звістку. Адвокат Юрій Грабовський знайдений вбитим. Підозрюваних у цьому злочині затримано, і ми сподіваємося, що всі причетні до вбивства нашого колеги будуть покарані», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 9 березня адвокат одного з російських спецназівців Олександра Александрова Юрій Грабовський не з'явився на судове засідання свого клієнта. За цим фактом Національна поліція відкрила кримінальне провадження і почала його розшук. Як зазначив головний військовий прокурор Анатолій Матіос, підозрюваного у викраденні Грабовського затримали при поверненні в Україну після тижневого переховування за кордоном. За його словами, затриманий активно співпрацює зі слідством та визнає свою провину. Матіос зазначив, що операція з викрадення Грабовського була спланована спецслужбами РФ для дискредитації заключної стадії судового розгляду щодо російських ГРУшників.

10 березня Грабовський написав у Фейсбуці, що залишив Україну не з власної волі, а з огляду на безпеку. Позначка його геолокації вказувала на Шарм-ель-Шейх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-