Порошенко передасть Савченко український прапор з підписами на її підтримку

Порошенко передасть Савченко український прапор з підписами на її підтримку

Укрінформ
Український прапор, на якому люди розписалися в підтримку Надії Савченко і який 22 березня був представлений в залі суду в Донецька Ростовської області, буде переданий льотчиці відразу після її повернення в Україну.

Про це заявив під час брифінгу для журналістів у Харківському національному університеті внутрішніх справ президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу скористатися нагодою і подякувати тим представникам Верховної Ради, народним депутатам, які вчора були в залі суду і гідно представляли Україну. Які гідно підтримали Савченко. Я думаю, що це символічно - бачити цей прапор, на якому є різні підписи людей на підтримку Надії. Ми впевнені, що цей прапор Святослав (Цеголко, прес-секретар Порошенка, - ред.) передасть Надії відразу після її повернення в Україну", - зазначив Порошенко.

Порошенко також подякував Цеголко за те, що він зберіг цей прапор.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 22 березня в суді під час оголошення вироку Надії Савченко члени української делегації розгорнули прапор України і заспівали гімн України.

Увечері того ж дня активісти акції протесту біля генконсульства РФ у Харкові заявили про вимогу у Порошенка закрити генконсульство і припинити дипломатичні відносини з Росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-