Порошенко знає, як завершити епоху

Порошенко знає, як завершити епоху "перетягування канатів" між військовими

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко підтримує ініціативу Генштабу щодо розроблення Доктрини застосування Збройних Сил, інших військових формувань і правоохоронних органів під час оборони держави.

Про це він заявив на зустрічі з командирами Збройних Сил середньої військової ланки управління у Національному університеті оборони України ім. І.Черняховського, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу зупинитися на ще одній проблемі. Це - недостатній рівень взаємодії під час спільного застосування військових підрозділів Збройних Сил із підрозділами інших військових формувань і правоохоронних органів. Знаючи про цю проблему, я підтримую ініціативу Генерального штабу щодо розроблення Доктрини застосування Збройних Сил, інших військових формувань і правоохоронних органів під час оборони держави, яка визначить єдині принципи і положення діяльності суб'єктів сил оборони, у тому числі з питань планування, підготовки, управління та їх забезпечення під час виконання завдань", - сказав Порошенко.

Він висловив переконання, що з набуттям чинності цього документа нарешті завершиться епоха "перетягування канатів" між різними силовими структурами, і ми перейдемо до їх узгодженого застосування та дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-