У Москві розігнали пікет на підтримку Савченко

У Москві розігнали пікет на підтримку Савченко

Укрінформ
У Москві на Пушкінській площі розігнали протестувальників, які підтримували Надію Савченко, при цьому затримали активіста, політика Марка Гальперіна.

Про це повідомляє правозахисний портал "ОВС-Інфо" з посиланням на самого затриманого.

Марк Гальперін стояв із плакатом на підтримку Надії Савченко. Після того, як він згорнув плакат і відійшов, за його словами, підбігли двоє невідомих і розгорнули якийсь плакат над його друзями і операторами. Вони кричали щось на підтримку Савченко. Гальперін вважає, що це була провокація. Двох невідомих також затримано.

Раніше стосовно Марка Гальперіна було порушено кримінальну справу за статтею про неодноразові порушення правил проведення масових заходів. Ці звинувачення були висунуті Ірині Калмиковій та пенсіонеру Володимиру Іонову. Обидва активіста виїхали з Росії після того, як у грудні минулого року суд визнав винним у неодноразовому порушенні правил проведення масових заходів і засудив до трьох років в'язниці іншого громадянського активіста – Ільдара Дадіна.

Нагадаємо, Донецький міський суд Ростовської області в понеділок почав оголошувати вирок українській льотчиці Надії Савченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-