У США пройде благодійний концерт на підтримку бійців АТО

У США пройде благодійний концерт на підтримку бійців АТО

Укрінформ
Благодійний концерт класичної музики пройде в суботу в передмісті американської столиці. 

Аби підтримати українців, які захищали країну в зоні АТО, на сцені виступлять п'ятеро молодих піаністів зі США, Франції й Кіпру, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Надходження покриють медичні витрати для захисників України", - зауважили в Благодійному фонді "United Help Ukraine", який виступає організатором концерту.

Квитки коштують від 15 доларів для студентів та людей похилого віку до 35 доларів для звичайних відвідувачів.

Як обіцяють організатори, для гостей виступить "група молодих піаністів світового рівня" з відомої Школи музики Jacobs School of Music Університету Індіани, а також Консерваторії Нової Англії. У програмі – виконання композицій Бетховена, Шуберта, Брамса, Шопена, Ліста, Дебюссі, а також українського композитора Віктора Косенка.

Концерт пройде в Музеї історії Александрії у передмісті Вашингтона.

Проведення подібних благодійних акцій на підтримку захисників України, а також людей, постраждалих від бойових дій в зоні АТО, вже стало традицією в Сполучених Штатах, яку підтримує Фонд "United Help Ukraine".

Ця організація виникла на тлі російської військової агресії на сході України. Діяльність Фонду спрямована на благодійні заходи зі збору коштів, підвищення обізнаності серед американців про ситуацію в Україні шляхом залучення осіб, організацій, приватних і державних установ, а також засобів масової інформації в Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-