СБУ повідомила подробиці затримання втікача Шевцова

СБУ повідомила подробиці затримання втікача Шевцова

Фото
Укрінформ
Колишнього начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Антона Шевцова співробітники Служби безпеки України затримали при спробі перетину державного кордону.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

"Шевцов намагався потрапити до Республіки Білорусь через пункт пропуску "Сеньківка" на Чернігівщині. Надалі він планував втекти до Росії, співробітники спецслужби вилучили у Шевцова авіаквиток "Мінськ-Москва", - зазначає прес-служба.

Як повідомляло агентство, щодо Шевцова відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звернувся до голови Нацполіції з вимогою звільнити з посади начальника Головного управління поліції у Вінницькій області Антона Шевцова. Скандал навколо нього спричинило оприлюднене відео про відвідання ним параду в окупованому Криму, спільне фото Шевцова з російським боксером і депутатом Миколою Валуєвим, фото на тлі будівлі з російським прапором, а також фотографії його сина на тлі російської окупаційної техніки в Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-