Кличко подарує квартиру Марії Стус

Кличко подарує квартиру Марії Стус

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що складна ситуація з житлом для сестри відомого українського поета Марії Стус вирішена.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Друзі! Я поговорив з братом, і ми вирішили, як розв'язати складну ситуацію з житлом для Марії Стус - сестри відомого українського поета Василя Стуса. Пані Марія через російську агресію і військові дії на Сході була вимушена покинути рідний Донбас. І сьогодні їй доводиться мешкати в скрутних умовах. На жаль, у столичної влади немає правових підстав надати Марії Стус квартиру. У черзі на квартирному обліку в Києві перебувають десятки тисяч киян. Ми могли розглядати тільки варіант із тимчасовим житлом. Та Володимир погодився купити і подарувати квартиру Марії Стус. Вже найближчими днями", - написав він.

Нагадаємо, раніше мер Києва доручив заступнику голови КМДА Олександру Спасибку вирішити питання щодо забезпечення житлом Марію Стус. Інформацію про те, що сестрі поета необхідне житло, розповсюдила на українська журналістка Ольга Герасим'юк.

За її словами, переїхавши до Києва з Донецька, вона мусить винаймати квартиру, всі гроші сплачуючи за житло, та жити впроголодь.

Фото: facebook.com/pyryatyn

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-