Посольство РФ у столиці закидали

Посольство РФ у столиці закидали "коктейлями молотова"

Фото
Укрінформ
У столиці невідомі у четвер вранці кинули у будівлю посольства Росії кілька пляшок із легкозаймистою рідиною.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у місті Києві.

"Сьогодні близько четвертої години ранку жінка та двоє чоловіків кинули на територію посольства іноземної держави три пляшки з невідомою речовиною, яка в подальшому почала горіти.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. При огляді вилучили запальничку, рештки скляного посуду та дві пляшки з рідиною. Усі ці предмети направили на експертизу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці встановили трьох осіб, які причетні до вчинення правопорушення. "Жінка, 1984 р. н., представилася головним редактором друкованого засобу масової інформації. Разом із нею були двоє чоловіків, 1964 та 1979 р.н. Правопорушників доставили до Солом’янського управління поліції, опитали та відпустили", - поінформували у поліції.

Слідчим відділом Солом’янського управління столичної поліції за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює всі обставини цієї події.

Нагадаємо, 9 березня під час акції біля посольства Росії в Україні на підтримку незаконно ув'язненої в РФ української льотчиці Надії Савченко невідомі молодики з натовпу активістів закидали будівлю посольства на Повітрофлотському проспекті, 27, зеленкою та яйцями.

Фото: ГУ Нацполіції України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-