Жебрівський пообіцяв

Жебрівський пообіцяв "чарівного пенделя" керівнику РРТ за Карачун

Укрінформ
Голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський обурений тим, що концерн РРТ за минулий рік так і не спромігся відновити телевежу на горі Карачун для трансляції українських телеканалів.

Про це він заявив під час відкриття конференції у Краматорську “Стратегія мовлення для Донбасу”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хотів би передати привіт керівництву РРТ, яке вже більше року ніяк не може відновити телевежу на Карачуні. При тому, що воно копійки коштує. У нас тут є таке поняття як “чарівний пендель”. Якби він (керівник РРТ. - Ред.) тут десь був в області, то я б йому обов'язково дав “чарівний пендель”, і він відновив би мовлення на телевежі Карачуна і так далі. Тому що тут причина - не в грошах, а в бажанні. Щоб доступ мали люди до українського телебачення”, - заявив Жебрівський.

У коментарі кореспондентові Укрінформу голова Донецької ВЦА зазначив, що , керівництво центральних органів влади обізнане з проблемою навколо невідновленої вежі на Карачуні. "Керівництво знає. Ми пишемо про це листи і Прем'єр-міністру, якому підпорядкований концерн. Обіцяють у травні запустити", - сказав Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-