Захисникам Маріуполя виділять під забудову кращу землю

Захисникам Маріуполя виділять під забудову кращу землю

Укрінформ
У Маріуполі депутати міської ради наполягли, щоб учасникам АТО-захисникам міста було виділено кращі земельні ділянки в місті під забудову замість заболоченої території, яка була запропонована раніше.

Про це повідомили в четвер у Маріупольській міській раді, посилаючись на висновок, якого дійшли сьогодні депутати на черговій сесії міськради, обговорюючи дане питання.

«Рішення про виділення кращих земель захисникам сьогодні було прийнято депутатами в ході обговорення питання про надання дозволу на розробку проекту детального плану території с. Садки в Іллічівському районі Маріуполя», - відзначили в міськраді. І пояснили, що депутати та представники громадськості, побувавши на місці пропонованої території, побачили, що більшою її частиною є заболочена територія, на якій неможливо будівництво і проведення комунікацій.

В ході дискусії, депутати дійшли висновку, що питання необхідно зняти з обговорення.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко погодився з депутатами. І запевнив: «Ми будемо шукати альтернативу цьому місцю. Нашим захисникам повинна бути виділена земля в кращому районі Маріуполя».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-