Львівські правоохоронці не знайшли вибухівки, тепер шукають терориста

Львівські правоохоронці не знайшли вибухівки, тепер шукають терориста

Укрінформ
Усі три повідомлення про замінування, які отримали надвечір 3 березня телефоном львівські правоохоронці, виявились неправдивими.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції у Львівській області.

«Три повідомлення про замінування отримали від 17.00 до 18.30 львівські правоохоронці. Анонім інформував, що в ТЦ «Магнусі», оперному театрі та в одному із супермаркетів «Сільпо» закладено вибухівку»,- зазначила речниця Світлана Добровольська.

За її словами, в усіх випадках на місці події працювали слідчо-оперативні групи, експерти-вибухотехніки, кінологи, та працівники інших служб. Правоохоронці обстежували  будівлі та прилеглі території. Проводилась евакуація відвідувачів та персоналу. Зокрема, із Львівської опери, де мала відбутись вистава «Мадам Батерфляй», евакуювали і акторів, і глядачів. Вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили.

Як зазначила Добровольська, зараз поліцейські проводять комплексні заходи аби встановити особу зловмисника чи зловмисників, котрі надавали неправдиві повідомлення.

Встановлено, що у кількох випадках анонім телефонував з таксофону, розташованого у центрі Львова.

Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні та вранці 3 березня поліція перевіряла на замінування ТЦ «Форум». Повідомлення про закладену там вибухівку двічі надходило до правоохоронців і теж виявилось неправдивим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-