Захист Савченко обіцяє «іскристий» виступ

Захист Савченко обіцяє «іскристий» виступ

Укрінформ
У Донецькому міському суді Ростовської області в дебатах на процесі народного депутата України Надії Савченко після перерви виступить адвокат Микола Полозов із розповіддю про події 23 червня 2014 року, пов'язаною із викраденням Савченко і доставкою її у РФ.

Про це повідомив у своєму Твіттері Марк Фейгін.

«Отже, після обіду виступить Микола Полозов у дебатах сторін із грунтовним аналізом подій по 23 червня 2014 року, пов'язаним із викраденням. Після адвоката Миколи Полозова, останнім із захисників виступлю я. Дочекайтеся. Іскритиме, як на електричному стовпі після блискавки!" - пише Фейгін.

До перерви виступав адвокат Ілля Новиков. Він переважно розповідав про події 17 червня 2014 року, пояснював алібі Савченко, а також тактику обвинувачення при підготовці їх фальсифікацій. Після Полозова з підсумковим словом захисту виступить Марк Фейгін. А потім останнє слово нададуть самій Надії Савченко.

Відеотрансляцію засідання веде в Youtube Радіо Свобода, текстову трансляцію веде портал Медіазона.

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка всі обвинувачення заперечує. Насправді, після захоплення у полон бойовиками вона була переправлена на територію Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-