Прокуратура з'ясувала, де й хто бив Олійника

Прокуратура з'ясувала, де й хто бив Олійника

Укрінформ
Патрульного поліцейського Сергія Олійника було побито не у загальному блоці СІЗО, а у приміщенні, звідки заарештованих відправляють до різних судів для участі у судових засіданнях.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомила  прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"Встановлено, що інцидент стався не у загальній  камері, як повідомили деякі ЗМІ, а у приміщенні, звідки заарештованих відправляють до різних судів для участі у судових засіданнях. Особистість, яка, ймовірно, нанесла тілесні ушкодження Олійнику, встановлено. На сьогодні заплановано провести процедуру впізнання за участю поліцейського. Оскільки з учора Сергій Олійник знаходиться під цілодобовим домашнім арештом, слідчим прокуратури буде надано дозвіл для його участі у вказаних слідчих діях, і крім того, він повинен пройти медичне обстеження, яке має зафіксувати тілесні ушкодження і зафіксувати ступінь їхньої тяжкості", - розповіла Максимець.

Вона зазначила, що за заявою Сергія Олійника щодо його побиття розпочато два кримінальні провадження за статтями "Службова халатність" і "Умисне легке тілесне ушкодження", які розслідуються у відповідності слідчим управлінням столичної прокуратури й Шевченківським управлінням поліції у місті Києві.

Як повідомлялося раніше, прокуратура звинувачує  Олійника  у вбивстві 17-річного пасажира автомобіля BMW Михайла Медведєва під час гонитви, яка сталася в Києві у ніч на 7 лютого.

18 лютого суд заарештував Олійника на 60 днів. Його також усунули з посади до 18 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-