Суд відпустив водія шаленого BMW -

Суд відпустив водія шаленого BMW - "на перевиховання"

Укрінформ
Голосіївський райсуд м. Києва відпустив під особисті зобов'язання водія BMW Ростислава Храпачевського, який в ніч на 7 лютого намагався втекти від патрульних поліцейських.

Відповідне рішення ухвалила суддя Олена Хоменко, повідомила Укрінформу прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

"Прокуратура наполягала на обранні запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Суд визнав обгрунтованою підозру прокуратури, однак застосував до Храпачевського запобіжний захід у вигляді особистого зобов`язання", - сказала вона.

Храпачевський повинен повідомляти слідчого про зміну адреси проживання, крім того, йому заборонено відвідувати заклади, де реалізують алкогольні напої, також водій повинен знайти постійну роботу.

Нагадаємо, 27 лютого стало відомо, що учасник погоні за BMW в центрі Києва в ніч на 7 лютого Храпачевський з'явився на допит, в ході якого відмовився від участі в слідчому експерименті.

Раніше правоохоронці оголосили про підозру водієві BMW, який в ніч на 7 лютого в Києві намагався втекти від патрульних поліцейських.

У ніч на 7 лютого в Києві поліцейські відкрили вогонь під час погоні за порушниками на BMW. Близько 2:00 поліцейські, стріляючи по колесах, застрелили одного з пасажирів автомобіля. За словами свідків, водій і пасажири мали ознаки наркотичного сп'яніння.

Фото: Надежда Максимец\Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-