У МОЗ обрали директора підприємства, що добудує Охматдит

У МОЗ обрали директора підприємства, що добудує Охматдит

Укрінформ
У Міністерстві охорони здоров'я визначилися з кандидатурою на посаду генерального директора ДП "Укрмедпроектбуд", яке виступає замовником будівництва нового корпусу лікарні "Охматдит".

Про це повідомляє прес-служба Мінохорони здоров'я. 

"26 лютого 2016 року в МОЗ України відбувся конкурс учасників на заміщення вакантної посади директора ДП "Укрмедпроектбуд" МОЗ України. У конкурсі взяли участь 8 претендентів на цю посаду, що пройшли конкурсний відбір. ... Для ухвалення остаточного рішення 29 лютого 2016 року відбулося повторне засідання конкурсної комісії для проведення додаткової співбесіди з двома кандидатами, які отримали найбільшу перевагу. За її результатами переможцем конкурсного відбору став Шутовський Дмитро Олександрович", - йдеться у повідомленні.

Тепер, відповідно до чинного законодавства (ст. 36 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та Постанови КМУ № 818 від 09.10.2013 р.), МОЗ України має погодити кандидатуру Шутовського з місцевою владою. Лист з відповідним клопотанням буде направлено голові КМДА Віталію Кличку. Після погоджувальних процедур міністром буде підписано відповідний наказ МОЗ України про призначення.

Нагадаємо, 29 січня було звільнено з посади директора "Укрмедпроектбуду" Ірину Коваль у зв'язку із порушенням умов контракту. Згодом екс-директор заявила про намір оскаржити своє звільнення в суді. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-