Будівельники не мали дозволу на роботи в аварійному будинку - Кличко

Будівельники не мали дозволу на роботи в аварійному будинку - Кличко

Укрінформ
Будівельні роботи у будинку на вул. Б.Хмельницького 12-14, який обвалився сьогодні вдень, відбувалися з порушенням техніки безпеки і без жодних дозвільних документів.

Про це заявив міський голова Віталій Кличко на місці пригоди, повідомляє прес-служба мера.

"Аварійний будинок на вулиці Богдана Хмельницького знаходиться у приватних руках. Зараз ми з'ясовуємо, хто саме проводив у ньому роботи... Правоохоронні органи повинні оперативно розібратися, хто саме і з якою метою здійснював будівельні роботи без дозвільних документів. І винні в тому, що постраждали люди, мають бути притягнуті до відповідальності", - розповів Кличко.

Раніше у прес-службі КМДА повідомили, що будинок, в якому сьогодні обвалилися внутрішні перекриття, визнаний аварійним у 2004 р. і відселений. Він перебуває в приватних руках та переданий на баланс ОСББ Богдана Хмельницького 12-14.

Наразі з-під завалів врятовано чотирьох осіб. Під уламками можуть перебувати ще двоє людей. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

За інформацією ДСНС, обрушення перекриттів з п'ятого по перший поверх сталось у відселеному п'ятиповерховому будинку під час розбирання внутрішньої стіни.

Фото: прес-служба В.Кличка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-