Активісти готуються поновити блокаду фур з Росії

Активісти готуються поновити блокаду фур з Росії

Укрінформ
Координатори регіональних блокад російського вантажного транспорту на загальних зборах домовились про створення Всеукраїнського центрального штабу транспортної блокади.

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на Facebook-сторінці організації "Карпатська Січ".

"Уряд України 24 лютого офіційно заявив про готовність до відновлення транзиту російських вантажівок через територію України вже 25 лютого. Без перемовин з українським народом і взяття до уваги його думки, влада використовує нас, учасників блокади, як козир для торгівлі з ворогом", - йдеться у повідомленні.

Активісти зазначили, що вони дають уряду "час на обдумування та перерозгляд свого попереднього рішення щодо відновлення транзиту і зі свого боку готові до діалогу".

«Вимоги, висунені нами на початку транзитної блокади, не змінені, а український народ не повинен вести бізнес і годувати окупанта своїм коштом. Якщо транзит буде відновлено - наші дії будуть рішучі і миттєві», - наголосили у "Січі".

Активісти також звернулись до українських перевізників із закликом не виїжджати на територію Росії, оскільки при відновленні транспортної блокади вони можуть "стати заручниками".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-