В Україні від грипу померли 333 людини

В Україні від грипу померли 333 людини

Укрінформ
За оперативною інформацією Держсанепідемслужби, в Україні з початку епідемічного сезону зафіксовано 333 летальні випадки від ускладнень грипу..

Про це повідомляє прес-служба Державної санітарно-епідеміологічної служби. 

"З початку епідемічного сезону за оперативними даними зареєстровано 333 лабораторно підтверджених летальних випадки від грипу, з них 5 дітей віком до 17 років (у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській та Полтавській областях) та 2 вагітних (Запорізькій та Кіровоградській областях)", - йдеться у повідомленні.

Найбільша кількість летальних випадків в Одеській області - 41 випадок, місті Києві - 38, в областях Донецькій - 28, Черкаській - 22, Львівській - 20.

За медичною допомогою своєчасно звернулися 40,7% від загальної кількості померлих. Проведений аналіз летальних випадків показав, що всі померлі не мали щеплень проти грипу.

Загалом, за даними ДСЕС, з початку епідемічного сезону (28.09.2015 – 23.02.2016) в Україні зареєстровано близько 4 млн хворих на грип та ГРВІ, перехворіли 10,2% населення. Із загальної кількості захворілих 61% становлять діти віком до 17 років. У 49 загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах 23 лютого тривало призупинення навчання, пов’язане з епідемічною ситуацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-