Мера Старобільська вбили двома пострілами у голову

Мера Старобільська вбили двома пострілами у голову

Оновлено
Укрінформ
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука підтвердив, що загибель мера міста Старобільськ Володимира Живаги кваліфікована як навмисне вбивство.

Про це повідомляє ВВС.

За інформацією Туки, було два постріли в голову меру.

Нагадаємо, вночі прес-секретар ГУ МВС у Луганській області Тетяна Погукай на своїй сторінці у Facebook написала, що в кареті швидкої допомоги від отриманих тілесних ушкоджень голови помер мер міста Старобільськ Володимир Живаго.

"За попередньою інформацією, о 22.00 під час обходу території сторож виявив Володимира Живаго, який лежав на землі у внутрішньому дворі Старобільського міськвиконкому", - йдеться у повідомленні прес-секретаря.

Міського голову Старобільська  Володимира  Живагу застрелили - про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області.

«За результатами проведення розтину встановлено, що смерть Живаги В.М. 1971 р.н. настала внаслідок вогнепального поранення у голову та шию (вилучено дві кулі калібру 9 мм). Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». Вживаються заходи щодо встановлення та затримання особи, яка скоїла вказаний злочин», - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що до чергової частини Старобільського відділу поліції надійшла інформація про те, що 22 лютого о 22.00 під час обходу території сторож виявив у непритомному стані, з тілесними ушкодженнями у вигляді відкритого переламу лобної кістки, голову Старобільської міської ради Живагу В.М. 1971 р.н., який лежав на землі у внутрішньому дворі Старобільського міськвиконкому. О 22.50 Живаго В.М. помер не приходячи до тями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-