На трасі Київ - Одеса перекинувся рейсовий автобус: є загиблі й поранені

На трасі Київ - Одеса перекинувся рейсовий автобус: є загиблі й поранені

Оновлено
Укрінформ
Вночі на трасі Київ - Одеса сталася ДТП за участі 6 транспортних засобів, внаслідок якої загинули 3 людини та 5 були госпіталізовані.

Про це повідомляє ДСНС

«21 лютого о 2:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що на 375 км траси Київ - Одеса між населеними пунктами Жовтень і Старі Маяки виникла ДТП за участю шести транспортних засобів. Водій рейсового автобуса «Москва - Кагул» марки Setra Республіки Молдова не впорався з керуванням і скоїв зіткнення з двома вантажними автомобілями «ДАФ 95 ХФ» та «МАН», припаркованими на узбіччі дороги», - йдеться в повідомленні.

За даними ДСНС, унаслідок перекидання автобуса з ним зіткнувся ще один вантажний автомобіль «ДАФ ХФ», що став поперек дороги, у який потім ще в'їхав легковий автомобіль Chevrolet Chance Vida та приватний мікроавтобус Mercedes Vito.

«По прибуттю до місця події о 3:35 рятувальники за допомогою спеціального інструмента зрізали бокові двері, вилучили постраждалого водія з пошкодженого автобуса і передали його працівникам швидкої медичної допомоги. В автобусі перебувало 37 чоловік, з яких двоє - водії. Внаслідок ДТП загинуло три особи (пасажири автобуса)», - повідомили у відомстві.

До Ширяївської районної лікарні госпіталізовано шестеро постраждалих, з них одна особа після отримання медичної допомоги залишила лікарню.

У ДСНС також додали, що наразі до ліквідації наслідків аварії залучався пожежно-рятувальний підрозділ 38-ї Державної пожежно-рятувальної частини, а для надання допомоги учасникам ДТП в автобусі створений пункт обігріву. До ліквідації наслідків ДТП залучено автокран. Працівниками поліції проводяться оперативно-слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-