Депардьє

Депардьє "наїхав" на Каннський кінофестиваль

Укрінформ
Шанувальник "талантів" Путіна, відомий французький актор, режисер і російський громадянин Жерар Депардьє, представляючи на полях 66-го міжнародного кінофестивалю Берлінале свій новий фільм, вирішив грубо покепкувати з Канського кінофестивалю та його організаторів.

Про це повідомляє французький телеканал France 3.

"Це правда, що в Берліні відбувається великий (кіно) фестиваль, як зрештою і в Торонто, і Санденс (щорічний національний американський фестиваль незалежного кіно у Парк-Сіті, штат Юта). Я не скажу те ж саме про Канни", - заявив одіозний росіянин французького походження.

Суперзірка французького кіно, відома своєю інстинктивною грою, надмірністю, пихою та відвертістю, представляючи на Берлінале свою нову комедію "Святе кохання" (Saint-Amour) за участю акторів Гюстава Де Керверна і Бенуа Делефіна, дозволив собі грубість на адресу колишнього та чинного керівництва Канського кінофестивалю.

"Раніше ним керувала мумія Жиль Жакоб (президент Канського кінофестивалю з 2001 по 2014 роки та його генеральний директор з 1977 року). Тепер це П'єр Лескюр (президент) і Тьєррі Фремо (гендиректор). Отже мало бути щось інше. Але ні, це не кіно. Дякую. Ну ви розумієте. Салют!", - сказав Депардьє.

Нагадаємо, у Берліні з 10 лютого за золотих і срібних ведмедів борються 18 картин. Всього ж представлено близько 400 фільмів, у тому числі і роботи українських кінорежисерів. Зокрема, на ринку копродукції (Co-Production Market - Talent Project Market) у рамках Берлінале український незавершений кінопроект "Танк" режисера Максима Ксьонди отримав нагороду у розмірі 10 тисяч євро.

Нагадаємо, що 69 Канський кінофестиваль проходитиме на Лазуровому узбережжі Франції з 11 був 22 травня. Цього року журі кінофестивалю очолив австралійський режисер, сценарист і продюсер Джордж Міллер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-