Справу про теракт біля Палацу спорту незабаром буде завершено - прокурор Харківщини

Справу про теракт біля Палацу спорту незабаром буде завершено - прокурор Харківщини

Укрінформ
Основний обсяг судового слідства у справі про теракт 22 лютого 2015 року біля Палацу спорту у Харкові вже проведено.

Так сказав журналістам прокурор Харківської області Юрій Данильченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Основний обсяг судового слідства вже проведено. Допитані потерпілі, їх представники, свідки звинувачення, які підтвердили причетність обвинувачених до здійснення теракту. Зараз досліджуються докази - 8 з 16 томів. Залишилося зовсім небагато: дослідити кілька томів виробництва, відеозапис, допитати обвинувачених і перейти до дебатів. Якщо затягування не буде - засідання часто зривалися через неявку захисників обвинувачених - це не забере багато часу", - зазначив прокурор.

Чергове засідання суду, сказали в прокуратурі, призначене на 25 лютого: "На засіданні 18 лютого захист вкотре заявив клопотання про відвід колегії суддів, але їм відмовили".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 28 січня засідання Фрунзенського райсуду у справі про теракт біля Палацу спорту зірвалося з вини адвокатів обвинувачених: вони не з'явилися. Один з адвокатів, Олександр Шадрін, послався на те, що напередодні невідомі підірвали його машину: "Згоріло і досьє по цій справі".

22 лютого 2015 року в колоні активістів біля Палацу спорту стався вибух. На місці загинули двоє людей, ще двоє померли в лікарні, поранено 11 осіб. Через три дні за підозрою в теракті затримані троє харків'ян, їм загрожує довічний термін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-