Бойовики перекидають танки в Металіст, Горлівку та Сніжне - розвідка

Бойовики перекидають танки в Металіст, Горлівку та Сніжне - розвідка

Укрінформ
Російські окупаційні війська перекинули в район міста Щастя 8 танків, 12 бойових броньованих машин та 30 вантажівок, ще 8 вантажівок з особовим складом та артилерією - під Металіст (на північ від Луганська).

Про це повідомляє на своєму сайті Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"17 лютого ц.р. зафіксовано перекидання озброєння та бойової техніки, боєприпасів, паливно-мастильних матеріалів та особового складу 1 і 2 АК до населених пунктів...Щастя: 8 танків, 12 бойових броньованих машин, 30 вантажних автомобілів; Металіст (на північ від м.Луганськ): 8 вантажних автомобілів з особовим складом та 3 гарматами на причепах, 2 паливозаправники", - йдеться у повідомленні.

У розвідці наголосили на тому, що відзначається значне нарощування угрупування збройних сил РФ на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Російські окупаційні війська також перекинули в окуповане місто Сніжне 3 РСЗВ "Град", 3 БТР, 4 танки та артилерію, а в Горлівку - 6 танків Т-72.

"17 лютого ц.р. зафіксовано перекидання озброєння та бойової техніки, боєприпасів, паливно-мастильних матеріалів та особового складу 1 і 2 АК до населених пунктів: Горлівка: шість тягачів з танками Т-72; Сніжне: три БТР, чотири танки, три 122-мм РСЗВ "Град", дві САУ та два вантажних автомобілі з гарматами на причепах", - йдеться у повідомленні.

Крім того, до Вергулівки (на північ від м.Дебальцеве) цивільним автотранспортом (з російськими номерними знаками) було перевезено боєприпаси до 82-мм та 120-мм мінометів для поповнення боєзапасів передових підрозділів т.з. "7 окремої мотострілецької бригади" (Дебальцеве) 2 армійського корпусу російських окупаційних військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-