"Шалений" BMW: суд дав місяць на обшуки у патрульних

Укрінформ
Співробітники прокуратури Києва проведуть обшуки у будівлі Управління патрульної поліції Києва у справі загибелі 17-річного пасажир BMW під час переслідування патрульною поліцією.

Про це сказано в ухвалі Печерського районного суду міста Київ, копія якої є в розпорядженні Укрінформу.

«Надати дозвіл слідчим слідчої групи слідчого управління та прокурорам групи прокурорів прокуратури міста Києва... провести обшук у будівлі Департаменту патрульної поліції національної поліції по вул. Народного Ополчення, 9 у м. Києві з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання і вилучення предметів та речей, а саме: оригіналів документів (журналів, актів приймання передачі тощо), що стосуються отримання, передачі та зберігання, видачі та здачі зброї, як табельної так і набоїв до неї, оригіналів завдань, маршрутів щодо виїзду на патрулювання території 07.02.2016, працівниками Управління патрульної поліції в м. Києві ДПП НП України, а також відшукання знарядь вчинення кримінального правопорушення», - йдеться в документі.

Згідно з ухвалою суду, слідчим відводиться термін не більше місяця для проведення обшуків у столичному Управлінні патрульної поліції.

Нагадаємо, 16 лютого співробітники прокуратури Києва провели обшуки у приміщені Управління патрульної поліції міста Київ у межах кримінального провадження за фактом загибелі 17-річного юнака під час переслідування працівниками патрульної поліції автомобіля BMW (ч. 3 ст. 365 - перевищення влади або службових повноважень, ч. 1 ст. 115 - умисне вбивство). Про їх результати в прокуратурі Києва пообіцяли повідомити найближчим часом.

Відомо, що вночі 7 лютого київська патрульна поліція під час переслідування застрелила 17-річного хлопця, який у компанії трьох інших молодиків намагалися на шаленій швидкості втекти на BMW від правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-