Український дизайнер Anna K: Нью-Йорк прийняв нас з успіхом!

Український дизайнер Anna K: Нью-Йорк прийняв нас з успіхом!

Фото
Укрінформ
20-річна дизайнер з України Anna K (Анна Кареніна), яка є одним з самих молодих професіоналів у вищій лізі світової моди, в понеділок провела успішний показ нової колекції Fall/Winter 16-17 в рамках Тижня моди в Нью-Йорку.

В ексклюзивному коментарі Укрінформу Анна розповіла про самом показ, а також про те, які цілі ставить перед собою у найближчому майбутньому.

"Показ відбувся дуже успішно, я повністю задоволена результатом, але я впевнена, що мої наступні покази будуть тільки краще! Тепер я знаю, що треба змінити, що треба удосконалити, що відкоригувати", - сказала український дизайнер.

Вона зазначила, що успіху вдалося досягти завдяки підтримці команди та професіоналів зі світу моди.

"В тому числі, завдяки порадам засновниці всесвітньо відомого PR-агентства "Karla Otto". Карла Отто прийшла до мене на бекстейдж перед показом, щоб подивитися на колекцію. Це дуже надихнуло мене, і я готова працювати ще більше, щоб досягти кращого результату", - розповіла Анна.

Це вже не перший досвід роботи Anna K за кордоном. Так, з 2013-го року колекції бренду були представлені на тижні моди в Лондоні, в шоурумі More Dash в Парижі, на Міжнародній виставці Pitti Uomo у Флоренції, на Fashion Tv Market в Мілані, а також у Києві - на Міжнародній тижні моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days.

Нинішній показ колекції в Нью-Йорку можна вважати лише відкриттям 2016-го "модного" року. Вже у вівторок вона буде представлена в шоурумі "Tomorrow". Після Нью-Йорка колекція полетить до Лондона, потім в Мілан і Париж.

"24-го лютого я готую презентацію в основній програмі Тижня Моди в Мілані. Тобто, в цьому сезоні я роблю відразу два тижні моди - в Європі та Америці. Це абсолютно новий рівень для мене і моєї команди, але я впевнена, що ми витримаємо ритм, адже стільки сил було до цього докладено!", - зазначила дизайнер.

Ну а далі, продовжила Анна, - робота над наступною колекцією Pre-Spring 17-18 і участь з нею в чотирьох шоурумах "Tomorrow".

"До речі, я вже приступила до роботи над нею, і відразу ж після Нью-Йорка лечу в Париж на виставку "Premier Vision" для вибору тканин. Попереду ще місяць наполегливої роботи, а в подальшому – великі досягнення", - розповіла дизайнер.

Вона також зазначила, що вже восени збирається відкрити монобрендовий магазин "Anna K". Правда втримала в таємниці, в якому місті.

"Поки що це секрет", - сказала Анна.

Нагадаємо: тиждень моди в Нью-Йорку вважається одним із самих головних подій сезону моди, який розкриває основні тенденції і акценти Fashion-індустрії на майбутній рік. Слідом за американським мегаполісом за традицією естафету приймають інші міста "Великої четвірки" – Лондон, Мілан і Париж.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-