Блокувальники фур дали Кабміну добу

Блокувальники фур дали Кабміну добу

Укрінформ
Активісти назвали половинчастим рішення Кабміну щодо транзиту російських вантажівок і заявили про другий етап блокади

Рішення Кабінету міністрів щодо транзиту російських вантажівок територією України є половинчастим, тому готується другий етап блокади, котрий може стосуватиметься і блокування в'їзду транзитних вантажів із Євросоюзу в Україну.

Про це у Фейсбуці заявили координатори Всеукраїнської мирної акції блокування транзиту російських вантажівок територією України Микола Марчишак і Тарас Деяк. 

«На нашу думку, рішення Кабміну є половинчастим. Зараз розглядаємо можливість запровадження другого етапу блокади, котрий може торкнутися і блокування в'їзду транзитних вантажів із Євросоюзу в Україну», - йдеться у повідомленні.

Активісти вимагають у влади дати чітку відповідь щодо заборони транзиту російських вантажівок територією України та розв'язати ситуацію до 18-ї години вівторка, 16 лютого 2016 року.

«Наполегливо просимо Кабінет Міністрів та Верховну Раду України дати чітку та змістовну відповідь і сформулювати на державному рівні конкретні рішення щодо заборони транзиту російських вантажівок територією України. Закликаємо ... розв'язати ситуацію до 18-ї години вівторка, 16 лютого 2016 року та засвідчуємо свою готовність до конструктивного діалогу з метою уникнення будь-яких конфліктів», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-