Рекорд: у Харкові 226 чоловіків носили жінок на руках

Рекорд: у Харкові 226 чоловіків носили жінок на руках

Фото
Укрінформ
Рекорд щодо кількості жінок, одночасно піднятих чоловіками на руки, встановлено на площі біля Пам'ятника Закоханим біля метро Академіка Бекетова в центрі Харкова.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Глядачі прийшли підтримати конкурсантів букетами квітів і червоними повітряними кульками у формі сердечок.

У заході, який міськрада анонсувала заздалегідь, взяли участь 226 пар у віці від 16 до 43 років. За умовами журі, спочатку необхідно було підняти жінок і протримати їх на руках не менше 30 секунд, з чим впоралися всі без винятку. Потім почалося змагання на найвитривалішу пару. Переміг студент Національної академії цивільного захисту, який протримав улюблену дівчину, з якою зустрічається три роки, 37 хвилин і 5 секунд. Рекорд зареєструвала керівник реєстру Національних рекордів України Лана Вєтрова.

Фото: В'ячеслав Мадієвський/Укрінформ

За словами директора Харківського міського центру дозвілля молоді Олени Леонової, у нагороду пара отримала сертифікат на відвідування ресторану на 1 тис. грн й подарунки від спонсорів заходу.

Ще дві пари, що протрималися в змаганні на витривалість понад 30 хвилин і посіли призові 2 і 3 місця, а також кілька пар, які наблизилися до цієї позначки, отримали призи.

Організатори свята пообіцяли, що відтепер воно стане традиційним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-