Український дизайнер Anna K готується підкорити Нью-Йорк

Український дизайнер Anna K готується підкорити Нью-Йорк

Фото
Укрінформ
Наймолодший дизайнер в історії Тижнів Моди Великої четвірки, 20-річна Anna K (Анна Кареніна), прибула зі своєю командою у Нью-Йорк, де в понеділок, 15 лютого, вона покаже власну колекцію на одній з найважливіших "модних" подій року в американському мегаполісі.

Про свої враження, про процес підготовки до показу й про свої амбіції Анна розповіла в ексклюзивному коментарі власному кореспондентові Укрінформу в США.

"Я вперше в Нью-Йорку і просто не можу стримати емоцій від захвату, який викликає у мене це місто. Я точно знаю, що рішення зосередити сили у цьому напрямку й розвивати свій бренд тут було більш ніж логічним!», - сказала Анна.

За її словами, часу на огляд нью-йоркських пам'яток хоч і не було, але життя й ритм самого міста вона вже відчула. "Зараз йде активна підготовка до показу", - зазначила дизайнер.

Як пояснила Анна, цей процес передбачає кастинг моделей і примірки, якими вона займається зі своєю командою, а також відомою в Україні телеведучою, засновником і ідеологом Mercedes - Benz Kiev Fashion Days Дариною Шаповаловою.

"У нас нескінченна кількість зустрічей з організаторами, стилістами, майстрами з мейк-ап і перукарями, діджеєм, фотографами. Загалом, ні хвилини спокою. Але якісний результат вимагає таких зусиль! Упевнена, гості показу, преса, байєри залишаться задоволені результатом і полюблять мою колекцію", - поділилася Анна.

Бренд Anna K продемонструє нью-йоркським шанувальникам моди свою колекцію Fall/Winter 16-17. Очікується, що у показі візьмуть участь в якості моделей, у тому числі, донька Віри Брежнєвої Соня Кіперман, онука Софії Ротару Софія Євдокименко й донька Валіда Арфуша Єлизавета Арфуш. 

"Мода сьогодні змінюється нестримно і її головний тренд - юність", - говорить Анна. Тому, за її словами, модні будинки запрошують молодих дизайнерів, а стрит-стайл зірки і знаменитості хочуть виглядати юними.

Український дизайнер зазначила, що для переходу "у вищу лігу світу моди" обрала Нью-Йорк не випадково. "Мій бренд і його історія точно відповідають "American dream"("Американській мрії" - англ.), плюс саме звідси починається модний марафон і це величезна перевага для моїх байєрів і мого шоурума Tomorrow", - підкреслила Анна.

Український бренд Anna K можна назвати одним з наймолодших на міжнародній арені моди, але, незважаючи на це, він вже добився значних успіхів. Колекції Anna K вже побували на тижні моди у Лондоні, у Парижі - у шоурумі More Dash, у Флоренції - на Міжнародній виставці Pitti Uomo, в Мілані - у рамках Fashion Hub Market-a, в Києві - на Міжнародному тижні моди Mercedes - Benz Kiev Fashion Days. Сьогодні колекції Anna K представлені у кращому шоурумі Tomorrow в усіх модних столицях "Великої четвірки": Нью-Йорку, Лондоні, Мілані й Парижі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-