Діти з Донбасу відпочинуть у Баварії

Діти з Донбасу відпочинуть у Баварії

Укрінформ
Для українських дітей з Донецької та Луганської областей українська влада разом з урядом Баварії готує проект оздоровлення та відпочинку.

Про це повідомляє у неділю прес-служба Президента Петра Порошенка за результатами поїздки 13 лютого Глави держави до Німеччини (м. Мюнхен) разом з дружиною Мариною Порошенко.

" У ході розмови з пані Барборою Штамм Дружина Президента України подякувала німецькому політику за вагомий внесок у розвиток відносин між Україною та Німеччиною. Сторони обговорили співпрацю у рамках соціальних проектів, спрямованих на допомогу українським дітям та людям, які постраждали внаслідок подій на Сході України. Наразі готується проект оздоровлення та відпочинку для українських дітей з Донецької та Луганської областей", - йдеться в повідомленні.

Як зазначає прес-служба, під час зустрічі з учнями, батьками та вчителями української суботньої школи  Товариства «Рідна школа» "дружина Президента підкреслила, що для України є надзвичайно цінним, що за фінансового сприяння Баварської канцелярії та мерії міста  Мюнхен у жовтні 2015 року школа прийняла 20 дітей бійців АТО на курс оздоровлення".

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-