У Кіровограді всю ніч роздавали землю бійцям АТО

У Кіровограді всю ніч роздавали землю бійцям АТО

Укрінформ
Після призначення нового керівника Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області за одну лише ніч майже півсотні учасників АТО отримали дозволи на землю.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав керівник Центру надання допомоги учасникам АТО Вадим Нікітін.

«Маємо перший результат роботи Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області з новим керівником! За ніч роботи цієї установи видано 46 наказів на отримання земельних ділянок учасниками АТО та членами їх сімей! Нагадаю, що за два місяці роботи з попереднім керівником зазначена установа спромоглась видати 111 наказів на отримання земельних ділянок», -  написав Нікітін.

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого бійці АТО влаштували земельний Майдан у Кіровограді, вимагаючи звільнення в. о. начальника ГУ Держгеокадастру в області Марії Соловйової.

Уряд звільнив її, призначивши на посаду в. о. начальника Ігоря Рибака. Розслідуванням дій попереднього керівництва ГУ Держгеокадастру в області зайнялася урядова комісія.

Наразі  в ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області переглядаються  всі випадки  попередніх відмов у видачі дозволів на землю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-