У Херсонській міськраді депутатів облили

У Херсонській міськраді депутатів облили "кров'ю"

Укрінформ
Сесія Херсонської міської ради, яка розпочалася у п'ятницю, буквально через кілька хвилин після її початку була призупинена після обливання депутатів темно-червоною фарбою під колір крові та кидання свинячих вух.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сесія оголошується завершеною до понеділка, до 10-ї години», - сказав головуючий на сесії міський голова Володимир Миколаєнко, після дій однієї з активісток.

Активістка після кількахвилинного виступу з трибуни сесії, в якому вона вимагала, щоб депутати дали оцінку їх колезі Володимиру Сальдо, кинула на депутатів 2 відрізаних свинячих вуха, а після того підійшла і облила червоною фарбою самого Сальдо і кількох  його колег, що знаходилися поруч.

«Вона просто хотіла себе показати, що вона продовжує боротися. Боротися з тим, що було раніше і, з тим, чого немає насправді. Я, наприклад, змісту її виступу зовсім не зрозумів», - сказав Сальдо.

За його словами, він ще не вирішив чи буде писати заяву в правоохоронні органи на такі дії активістки.

У свою чергу, як заявив журналістам Херсонський міський голова  Миколаєнко, «це справа правоохоронних органів. Нехай визначаються, чи було порушення законодавства, чи ні».

За пропозицією  Миколаєнка депутати Херсонської міської ради всіх фракцій зібралися на нараду для обговорення ситуації.

Об 11.30 сесія Херсонської міської ради продовжила свою роботу.        

Фото khersonline.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-