Суд прийняв рішення на користь мажора, який вбив жінку

Суд прийняв рішення на користь мажора, який вбив жінку

Відео
Укрінформ
Апеляційний суд не дозволив прокуратурі підвищити суму застави у справі Толстошеєва, а значить хлопець залишається на свободі, заплативши попередньо заставу в 140 тисяч гривень.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу новин "24".

"Місяць тому 22-річний хлопець влетів у тротуар і задавив на смерть жінку. Сім'я почала виправдовуватися, що син втратив свідомість через напад епілепсії. Прокуратура вимагала, щоб застава зросла з 140 тисяч до 5 мільйонів. Горе-водія заарештували. Але суд дозволив внести заставу. Потрібні майже 140 тис в сім'ї швидко знайшлися. Між тим прокуратура просила підвищити заставу до 5 млн гривень. Бояться, що 140 тисяч - невелика сума для родини бізнесмена", - йдеться у сюжеті.

У прокуратурі кажуть, що допитів було не так і багато. До слідчого Толстошеєв прийшов тільки один раз.

В кінці Апеляційний суд відхилив вимогу прокурора збільшити розмір застави. Начебто і так великі гроші. Сім'я підозрюваного запевняє: готувалася до гіршого для них рішення суду.

Докладніше дивіться у сюжеті телеканалу.

Нагадаємо: 9 січня син бізнесмена з Дружківки Станіслав Толстошеєв біля станції метро "Лівобережна" виїхав на бордюр і збив людей. Тоді загинула літня жінка. Тільки на четвертий день після аварії йому пред'явили звинувачення.

Відразу ж після аварії водій автомобіля потрапив у лікарню. Тоді його адвокати заявили, що ДТП сталося, тому що водієві за кермом стало погано, хоча очевидцям трагедії Толстошеєв з'явився п'яним.

Фото: censor.net.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-