У столичному ліцеї молодик погрожував зброєю учням

У столичному ліцеї молодик погрожував зброєю учням

Укрінформ
Столичні поліцейські розшукують молодика, який залякував школярів зброєю у приміщенні навчального закладу.

Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

"До чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в ліцеї невідомий чоловік погрожує дітям зброєю.

10-річна дівчинка розповіла правоохоронцям, що в холі ліцею хлопець приблизно 18-ти років демонстрував пістолет. Невідомий хвалився, що зброю справжня, навіть вдарив дитину по коліні.

Приїхавши на місце події, патрульні поліцейські побачили підозрілого хлопця, який почав втікати та через декілька вулиць викинув предмет, схожий на пістолет", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у присутності понятих представники слідчо-оперативної групи, яку викликали на місце, вилучили зброю, попередньо - пневматичну, та направили для проведення експертизи. Поліцейські опитують усіх працівників ліцею та можливих очевидців події

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Працівники поліції проводять заходи, спрямовані на встановлення всіх обставин події та затримання правопорушника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-