Росіяни все менше підтримують «гумконвої» для Донбасу

Росіяни все менше підтримують «гумконвої» для Донбасу

Укрінформ
Згідно з соціологічними опитуваннями, в РФ зменшується кількість тих, хто підтримує відправку «гуманітарних конвоїв» на Донбас.

Про це інформує Всеросійський центр вивчення громадської думки (ВЦВГД).

«Питання надання гуманітарної допомоги жителям Донбасу, на думку росіян, втрачає свою актуальність: частка тих, хто вважає, що російській владі слід направляти конвої з продуктами, медикаментами і т. п. в ДНР і ЛНР з вересня 2014 р. неухильно скорочується (з 78%). У січні ц. р. вона складає 64%», - повідомляє ВЦВГД.

У той же час, за даними опитувань, фіксується зростання кількості противників продовження постачання гуманітарних вантажів за рахунок коштів держбюджету - з 15% до 27%, відповідно.

Нагадаємо, нещодавно Росія повідомила, що в лютому знову направить в Донецьку і Луганську області кілька колон з «гуманітарною допомогою». І розпланувала подібні поставки на весь 2016 рік.

Представники української влади і спецслужб неодноразово заявляли, що під виглядом «гуманітарних конвоїв» командування РФ доставляє російським солдатам і найманцям пально-мастильні матеріали, нову техніку, а також озброєння і боєприпаси, а вивозить тіла загиблих бойовиків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-