Фейгін опублікував запис розмови про фальсифікацію у справі Савченко

Фейгін опублікував запис розмови про фальсифікацію у справі Савченко

Аудіо
Укрінформ
Адвокат народного депутата України Надії Савченко Марк Фейгін опублікував в інтернеті аудіозапис телефонної розмови імовірно батька російського слідчого Дмитра Маньшина, в якому йдеться про фальсифікацію справи.

Фейгін розмістив запис у Твіттері.

"Анонімна людина надіслала запис особи, яка є нібито батьком Маньшина. Ну, послухав", - написав адвокат.

На записі - розмова двох чоловіків з російським акцентом, один з яких розповідає про кар'єру слідчого Маньшина. За їх словами, "справа з політичним душком, небезпечна для репутації слідчого".

"Схопили просту жінку, притягнули на територію Росії, будь-якій же людині зрозуміло, що сама вона не дура прийти до біженців. Ну це ж знову пахне чимось, фальсифікаціями. Він повинен відмовитися, сказати "не буду", навіщо йому плямувати свою біографію"?, - говорить один із співрозмовників.

Фейгін наголошує, що запис надісланий анонімом і що захист не провів експертизу, яка підтверджує його достовірність. Але якщо слідство ним зацікавиться, вони готові надати його в їх розпорядження.

Нагадаємо, в понеділок у Донецькому міськсуді Ростовської області проходив допит слідчого Дмитра Маньшина, який фальсифікував справу Савченко. Він ухилявся від відповідей на більшість запитань, говорячи: "Не знаю. Не пам'ятаю".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-