Соболєв підтвердив: «Батьківщина» залишається в коаліції

Соболєв підтвердив: «Батьківщина» залишається в коаліції

Укрінформ
Політична фракція «Батьківщина» не збирається виходити з парламентської коаліції.

Про це в ефірі Громадського заявив народний депутат від «Батьківщини» Сергій Соболев.

«Ми нікуди з коаліції не виходимо. Більше того, ми не шантажуємо коаліцію. Це фракція прем’єра заявляє, що, якщо він не прем’єр – то вони не в коаліції. От хто шантажує зараз коаліцію», – заявив Соболєв.

За його словами, четверте засідання Ради коаліції наразі ні до чого не призвело.

«Ми намагаємося фактично вчетверте зрозуміти за участі прем’єр-міністра, за яким принципом далі працює коаліція. З яким прем’єром, з яким урядом і під яку програму», – сказав депутат.

Він також запропонував прем’єр-міністру України Арсенію Яценюку представити програму дій на наступний рік, голосування за яку стане вотумом довіри для уряду.

«Прем’єр пропонує: зберіть 226 підписів і зніміть мене з посади. Наша пропозиція – була програма дій, ви не виконали цю програму, але ви вважаєте що ви її виконали. Давайте на наступний рік програму дій. Голосування за цю програму і буде вотумом довіри для уряду», – додав Соболєв.

Нагадаємо: у понеділок лідер фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко заявив, що проти Яценюка як прем'єра виступають «Батьківщина», «Самопоміч» та Радикальна партія. Він також назвав коаліцію недієздатною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-