Переслідування зі стріляниною у Києві: патрульні розстріляли авто порушників

Переслідування зі стріляниною у Києві: патрульні розстріляли авто порушників

Укрінформ
У Києві патрульна поліція відкрила вогонь по автомобілю, що порушував ПДР.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

«Сьогодні вночі, 07.02.2016 близько 01:30 у Києві на вул. Борщагівській співробітники поліції звернули увагу на автомобіль БМВ київської реєстрації, водій якого порушив правила дорожнього руху», - йдеться у повідомленні.

На вимогу зупинитися порушник не відреагував. Почалося переслідування, яке тривало загалом більше 30 хвилин. За цей час БМВ встиг зробити коло по Борщагівській, проїхати біля Вокзалу, на Солом'янці і виїхати в Голосіївський район.

«Під час погоні швидкість перевищувала 120 км/год. У затриманні брали участь більше 20 патрулів трьох районів Києва. Водій грубо порушував ПДР і створював аварійні ситуації», - пише ресурс.

Поблизу Одеської площі було прийнято рішення відкрити вогонь на ураженння, про що водій був неодноразово попереджений по гучномовцю і пострілами в повітря.

«В результаті обстрілу були пробиті колеса автомобіля, також смертельне поранення отримав один з хлопців в салоні авто», - йдеться у повідомленні.

Троє інших не постраждали. У чоловіків були ознаки наркотичного сп'яніння. Розстріляний БМВ вилетів у кювет. На місці аварії працювали кілька бригад швидкої, керівництво поліції, опергрупа і експерт.

Ведеться слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-