З Криму після окупації вийшли менше 10% працівників МВС

З Криму після окупації вийшли менше 10% працівників МВС

Укрінформ
З понад 14,5 тис. представників органів внутрішніх справ та військовослужбовців Нацгвардії, які перебували в Криму, після російської анексії на материкову частину України вийшли 1225 осіб.

Про це заявив на засіданні комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони заступник начальника департаменту персоналу Міністерства внутрішніх справ України полковник Руслан Воробйов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на 1 квітня 2014 року чисельність ГУ МВС України в АР Крим складала по штату 9 750 одиниць, по списку - 8888 осіб. ГУ МВС України і в місті Сімферополь - по штату 2051 одиниця, по списку - 1838 осіб. Лінійний відділ на станції Джанкой ГУ МВС України у Придніпровській залізниці - по штату 91 одиниця, по списку - 83 особи. Лінійний відділ по станції Сімферополь ГУ МВС України у Придніпровській залізниці - по штату 136 одиниця, по списку - 127 осіб. Національна гвардія України - по  штату 2736 одиниць, по списку - 2563 особи. 1225 працівників органів внутрішніх справ та військовослужбовців залишилися вірні присязі та виявили бажання виїхати на материкову частину України", - сказав він.

Як підсумував представник МВС, загалом органи внутрішніх справ у Криму нараховували близько 12 тисяч осіб, а також Нацгвардія (перейменовані Внутрішні війська) - 2563 військовослужбовці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-