Волонтерка Зінкевич після лікування в Ізраїлі повернулася додому

Волонтерка Зінкевич після лікування в Ізраїлі повернулася додому

Укрінформ
Волонтерка Яна Зінкевич повідомила про своє повернення до Дніпропетровська.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні вночі, о 4.30, виповнилося рівно два місяці з моменту страшної аварії, яка розділила моє життя на «до» і «після». І сьогодні вночі, о 4.30, я повернуся в Дніпропетровськ прямим рейсом з Тель-Авіва.

Позаду два місяці боротьби за життя. Важка операція, відновлення після неї, реабілітація. Сьогодні закінчується перший її етап. Цілий день з моєю мамою і Борисом Трейгерманом ми бродили по Тель-Авіву, згадували минулі два місяці, будували плани на майбутнє. У Дніпрі треба вирішити дуже багато питань. І, сподіваюся, найближчим часом вийде повернутися назад в Ізраїль для продовження реабілітації», - зазначила Зінкевич.

Вона подякувала ізраїльським лікарям, які зробили все, щоб повернути її до нормального життя. «Спасибі всім, хто був поруч зі мною у важкі хвилини. Спасибі всім, хто добрими словами, молитвами підтримував мене весь цей час. До зустрічі на рідній землі - в Дніпропетровську!», - написала Яна.

Нагадаємо, волонтерка, засновниця медичного батальйону «Правого сектора» – «Госпітальєрів» 20-річна Яна Зінкевич 5 грудня потрапила в аварію поблизу Дніпропетровська. Її авто вилетіло з траси на слизькій дорозі й кілька разів перекинулося, Яна отримала переломи ребер, хребта й численні подряпини.

Непритомну волонтерку доправили в обласну лікарню, а після стабілізації стану - літаком на лікування до Ізраїлю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-