Новіков: Процес Савченко закінчується

Новіков: Процес Савченко закінчується

Укрінформ
Адвокат народного депутата України Надії Савченко Ілля Новіков сказав, що підзахисна позитивно оцінює роботу команди захисту.

Про це він повідомив в ексклюзивному коментарі кореспондентові Укрінформу.

"Процес Савченко закінчується. Можу сказати: ми (команди захисту - ред.) чудово спрацювали, за роботу не соромно. І Надія Савченко теж так вважає", - сказав Новіков.

Адвокат також повідомив, що сьогодні провів останній цього тижня експеримент над судом. Минулого тижня суд не залучив  креслення радіощогли, тому що вони були українською мовою. Після цього Новіков за персональні $200 замовив переклад російською мовою 40 сторінок. "Переклад був дуже точним. Але суд і сьогодні відмовився залучати ці матеріали. "Тут немає дати. Тут ще щось не так". Загалом, суд ще раз показав, що справа зовсім не в мові документів, які вони відмовляються залучати", - зазначив він.

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Українка всі звинувачення заперечує. Після захоплення бойовиками вона була переправлена на територію Росії. Надія Савченко оголосила голодування 18 грудня після того, як було продовжено її утримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-