Адвокату підозрюваних у справі Бузини підпалили авто - нардеп

Адвокату підозрюваних у справі Бузини підпалили авто - нардеп

Укрінформ
Адвокату підозрюваних у справі про вбивство журналіста Олеся Бузини - Андрію Федуру - підпалили машину.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат Ігор Луценко.

"Щойно адвокату підозрюваних у справі про вбивство Бузини Андрію Федуру підірвали машину. Це сталося на Кривоноса 25, під Солом'янським райсудом", - зазначив депутат.

За словами Луценка адвокат, на щастя, не постраждав.

Згодом Луценко уточнив, що машину Федура підпалили: "Апдейт. З місця уточнюють, що це був підпал. З машини, котра проїжджала поруч, кинули якийсь предмет, що палав, і від нього загорілася машина".

Правоохоронці провели огляд місця пригоди та продовжують розслідувати факт загоряння автомобіля Федура.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила прес-секретар ГУ Нацполіції України в місті Києві Оксана Блищик.

"Нам відомо про підпал автомобіля. Інформація надійшла зі служби 101 о 14.45 про те, що на вулиці Кривоноса горить автомобіль Audi Q7 чорного кольору. Нібито цей автомобіль належить адвокату Андрію Федуру. На місце виїхала слідчо-оперативна група, оглядає місце події. Начебто вилучила з місця події пляшку чи рештки пляшки з запахом легкозаймистої речовини», - повідомила речниця.

Вона підтвердила, що за попередньою інформацією, машина була припаркована біля будівлі суду. Наразі правоохоронці продовжують огляд події та опитують свідків.

«Ця інформація (про загоряння - ред.) в журналі єдиного обліку зареєстрована. Є доба для того, щоб визначитися з правовою кваліфікацією. Наразі немає (достатньої - ред.) інформації. Але, швидше за все,  буде відкрито кримінальне провадження за статтею 194 Кримінального кодексу України, тобто навмисне знищення або пошкодження майна. Але поки в нас не має інформації про те, що є вже (запис в) ЄРДР", - сказала Блищик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-