Таврійський національний університет переїхав з Криму до Києва

Таврійський національний університет переїхав з Криму до Києва

Укрінформ
У Києві відновлює роботу Таврійський національний університет імені Вернадського: з 1 лютого університет починає формувати свій студентський та кадровий склад.

Як повідомили Крим.Реалії в ректораті, триває прийом документів від студентів (абітурієнтів) всіх форм навчання (денна, заочна, дистанційна). Навчання здійснюється на бюджетній та комерційній основі. Потребують забезпечуються гуртожитком.

«Бажаючі вступити або продовжити своє навчання в Таврійському національному університеті імені В. І. Вернадського у місті Києві повинні надіслати інформацію на електронну адресу crimea.tnu@gmail.com. В інформації вказати своє ім'я та прізвище, обрану спеціальність, рік і форму навчання, потребу в гуртожитку. Відомості просимо пересилати виключно з поштової скриньки сервісу безкоштовної електронної пошти Google. Студентів і абітурієнтів, які перебувають на території материкової України, крім зазначеної інформації просимо повідомити свій контактний телефон. Після отримання виклику студенти продовжать навчання в Києві (крім тих, які планують навчатися дистанційно)», – йдеться в повідомленні.

У ректораті зазначили, що навчання в університеті передбачає широку програму стажувань та обмінів із зарубіжними університетами та університетами України.

Навчальний процес здійснюється українською, російською, кримськотатарською та англійською мовами. Студентам буде надана можливість інтенсивного підвищення знання мов.

Таврійський національний університет імені Вернадського був ліквідований російськими властями Криму і об'єднаний в Кримський федеральний університет (КФУ).

31 грудня 2015 року в Києві підписаний наказ Міністерства освіти і науки України №1421 «Про організацію навчального процесу у Таврійському національному університеті імені В.І.Вернадського».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-