В'ятрович: Бій під Крутами - приклад відваги та самопожертви

В'ятрович: Бій під Крутами - приклад відваги та самопожертви

Ексклюзив
Укрінформ
Подвиг Героїв Крут - це приклад відваги і самопожертви як для підростаючого покоління, так і для вояків, які боронять Україну на сході.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу сказав директор Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.

"Для тих героїв, які сьогодні захищають Україну, подвиг Героїв Крут - не поразка, а приклад відваги та самопожертви. Тому сучасні вояки повинні знати свою історію і пам'ятати  своїх історичних попередників", - зазначив В'ятрович.

За його словами, історія багато чому вчить. І тому зараз українська армія значно сильніша, ніж була у далекому 1918 році, і обов'язково переможе російського агресора.

"Зараз Україна набагато більше дала обороні, і тому я переконаний, що вона не просто встоїть, а вийде з цієї війни набагато сильнішою", - сказав історик.

Сьогодні, в День пам'яті Героїв Крут, директор Інституту національної пам'яті взяв участь у заходах, що пройшли на території Меморіального комплексу "Пам’яті Героїв Крут" біля села Пам'ятне Борзнянського району Чернігівщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-